Obavijest roditeljima.

  • 02/11/2018
  • admin
  • Treninzi
  • 3
  • 1175 Pregleda

Obavijest za sve roditelje koji nisu izmirili dugovanja prema akademiji fudbala Dr Milan Jelić, da ih izmire u što kraćem periodu. Rok za izmirenje dugova prema akademiji je nedelja 09.12.2018. Roditeljski sastanak je u hali zakazan za roditelje djece 2008g i mlađe u Nedelju 09.12.2018 – 13:00h (bez djece). Djeca koja nastupaju za druge škole fudbala bez odobrenja akademije biće udaljena sa treninga i utakmica naše akademije.

Sva djeca čiji roditelji ne izmire dugovanja neće biti u mogućnosti putovati na turnire, i druga takmičenja koja su organizovana u sklopu fudbalske akademije dokle god ista ne budu izmirena.

Fudbalska akademija ima određene troškove sa kojim obezbjeđuje da svi polaznici imaju najbolje moguće uslove za trening i da im je obezbjeđeno kvalitetno pedagoško tako i fudbalsko znanje. Da bi se izmirila sva dugovanja akademije i obezbjedilo dalje kvalitetno obrazovanje i edukacija naših polaznika potrebno je da i svi roditelji izmire svoj dio obaveza prema akademiji.

Kao što su vašim mališanima potrebni najbolji mogući uslovi, tako ste i vi potrebni nama da svi zajendo učestvujemo u kvalitetnom razvoju i odgoju kako u sportskom tako i u svakom drugom smislu.

Memorandum-AOF-Ne placeni spisak 03.12.2018

S poštovanjem vaša fudbalska akademija Dr Milan Jelić.

Podijeli:

odgovora na objavu

  • s

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *